Stickers

Indoor- en outdoor reclame

Stickers

De concurrentie stijgt in bijna alle markten en dat maakt het moeilijk voor bedrijven om naamsbekendheid te creëren. Je raakt gemakkelijk de weg kwijt in de mogelijkheden om te adverteren. Hoe zorg je ervoor dat alles overzichtelijk blijft en dat je relevant blijft in een wereld waar de ene na de andere trend wordt uitgeleefd? Als het op marketing aankomt, moet je ieder detail kunnen uitputten. Uiteindelijk gaat het om kosten en effectiviteit. Dit is waarom etiketten en stickers maken zo handig is; met stickers drukken kom je overal voor en houd je de kosten beperkt!

Voor de stickers is het van belang om goed te weten wat u precies nodig heeft, de grootte en dikte van het papier, de hoeveelheid en het ontwerp dat bedrukt gaat worden bepalen de uiteindelijke prijs. Wij helpen u in het opstellen van de juiste reclame voor uw bedrijf, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt in samenwerking met u de juiste manier van reclame bepaald.

Wij hebben verschillende stickers die voor heel veel toepassingen te gebruiken zijn. Of het nu is voor outdoortoepassingen als gevel- of raamreclame, of voor indoor toepassingen als etiketten of vloerstickers. Een voorbeeld hiervan zijn stickers voor reclameborden.

 

Magneetstickers

Naast normale stickers kunnen wij ook magneetstickers leveren. Van auto tot bestelwagen of bus, onze magneetstickers zijn overal voor te gebruiken, mits de ondergrond natuurlijk metalen delen bevat. U kunt deze helemaal naar eigen wens laten bedrukken, een vierkant/rechthoekige vorm of een uitsnede van uw logo geen enkel probleem! De magnetische reclameborden zijn tevens ook herbruikbaar, dus u kunt ze ook van de ene op de andere auto plakken. Neem contact op voor meer informatie.

sticker2
sticker3
0001928_etiketten-50-x-35-mm-permanent

Contact

Adres
De Liesbosch 12 R

3439 LC Nieuwegein
(alleen op afspraak)
Bellen
Mailen
info@qreclame.nl
Facebook
@qwebdesignenreclame